"Life is like photography.
We use the negatives to develop."

 

 

 

 

 

Coaching

 

"Als je blijft denken, voelen, doen op dezelfde manier, 
krijg je ook altijd hetzelfde resultaat.
Ben je daarmee niet tevreden, dan is het tijd voor 
verandering in je denken, voelen en doen."

Door obstakels te zien als een uitnodiging, een kans tot groei, en je aandacht te richten op je keuzemogelijkheden i.p.v. op het 'probleem', krijgt het leven een heel ander perspectief.

Samen werken we rond het thema of de dagelijkse concrete situatie(s) die jouw aandacht vragen:

  • beperkende gedragspatronen
  • overheersende emoties
  • moeilijke relaties
  • je werk
  • midlife update
  • omgaan met verlies
  • zingeving: misschien wil je graag je passie ontdekken, of een droom realiseren en weet je niet hoe of waar te beginnen. Of misschien wil het maar niet lukken en weet je niet wat je tegen houdt.
  • chronische lichamelijke en emotionele klachten (stress, HSP, burn-out, bore-out, depressie, cvs, fibromyalgie, PTSS, enz.)...

Op avontuur!

Ik bied je heel graag de veilige ruimte om via gesprek en oefeningen dichter bij jezelf te komen, bij wie jij bent, bij wat jij voelt en wat jij écht wilt, bij jouw droom, jouw passie. Het boeiende avontuur van jeZelf te ont-dekken, zonder oordeel, en te bevrijden van al wat je beperkt, ook lichamelijke (chronische) klachten. 

Ik laat mij hierbij inspireren door diverse technieken, o.a. NLP, focussen, voice dialogue, EFT en Matrix Reimprinting, lichaamswerk, ademhaling, mindfulness, (familie)opstellingen, Verbindende Communicatie (Marshall Rosenberg), visualisaties, inner childwerk, Present Childtechniek, meditaties, zelfhealingstechnieken, …De coachingsessie kan ook gecombineerd worden met healing. Als het weer het toelaat zijn ook wandelcoachings en natuursessies mogelijk tussen de prachtige velden van Vremde. De natuur is sterk helend op zich en biedt altijd een ander perspectief.

Samen!

Vanuit mijn integratieve/holistische visie en in samenspraak met de cliënt, werk ik samen met artsen, therapeuten, practitioners uit diverse disciplines maar op dezelfde golflengte, met als doel balans te brengen op alle niveaus van gezondheid (lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel). Ik maak ook deel uit van het Collaborative Care Team van Dr. Bert Lefevre, arts in de Functionele Geneeskunde. (https://www.functionalmedicine.praktijkhuis.be/gezondheidsteam in Deurne) 

Investering: 90 euro per sessie van 1,5u.

Indien je dat wenst, verkennen we tijdens een eerste gesprek samen de mogelijkheden (1 uur, 65 euro).
Je bepaalt zelf hoe lang en hoe vaak je begeleiding wenst.

(Een sessie kosteloos annuleren kan tot 48u vóór de afspraak.)

 

"Mensen laten zich niet begeleiden omdat ze problemen hebben, die heeft iedereen,
maar omdat ze geen oplossingen zien.” (
Sjef De Vries)

www.innerpoleposition.be | webdesign CtrlZ | © CtrlZ 2023