"No mud no lotus!" 
Thich Nhat Hahn  

 

 

Wat is EFT?

EFT (Emotional Freedom Techniques) is een zeer effectieve techniek om je te bevrijden van beperkende emoties en overtuigingen, trauma, angsten, fobieën en lichamelijke klachten.
EFT is laagdrempelig, je kan het ook zelf leren en op jezelf toepassen, of op je partner/kinderen. Het heeft onmiddellijk effect en hoeft helemaal niet dramatisch te zijn.

EFT maakt gebruik van de meridianen als verbinding tussen lichaam en geest, net zoals accupressuur. Elke sterk geladen herinnering of angst wordt gezien als verstoring in het meridiaanstelsel en de eindpunten van de meridianen worden dan ook met de vingers aangetikt om de verstoring weer te ontstoren, zodat de energie weer vrij kan stromen. De stressrespons wordt dus afgebouwd. Mogelijke onbewuste weerstand of het onbewust vasthouden van de problematiek wordt doorbroken door het uitspreken van affirmaties terwijl er op specifieke meridiaanpunten wordt getikt. Door je eigen gedachtepatronen te beïnvloeden en je overtuigingen om te polen, kan je je beleving en je gedrag aanpassen.

Deze techniek wordt succesvol toegepast bij onverwerkte emoties,  (zware) trauma’s, PTSS, angsten en fobieën, lichamelijk en psychosomatische klachten, verslavingen, en om de onderliggende oorzaken van depressie en burn-out te behandelen. Opvallend voor EFT zijn de vaak snelle én blijvende resultaten. 

Meer info op www.emofree.com en www.eftuniverse.com

Investering:  90 euro per sessie van 1.5u (Een sessie kosteloos annuleren kan tot 48u vóór de afspraak.)

www.innerpoleposition.be | webdesign CtrlZ | © CtrlZ 2023