[•  "Je kan niets in deze wereld helen,  
behalve je eigen hart."  


Phra Khru Bah  

 

Healing

 

Healing kan sterke emoties verzachten en draaglijker maken. Je maakt contact met je eigen innerlijke kracht om van daaruit je groeiproces te durven aangaan.
Dankzij healing kan je ook fysieke problemen loslaten die geen betekenis meer hebben op jouw pad, omdat je de boodschap van je lichaam begrepen hebt. Zo kan je genezingsproces versnellen.

Ik werk hoofdzakelijk met Reconnective Healing® (www.thereconnection.com), maar ik ben ook opgeleid in Reiki, I.E.T. (www.integratedenergytherapy.net) en Regenesis Touch (www.quantum-academy.net).

Wat is Reconnective Healing®?
Reconnective Healing brengt heling op lichamelijk, geestelijk, emotioneel, spiritueel of elk ander niveau, waardoor je blijvend afgestemd wordt op hogere frequenties dan ooit. Reconnective Healing onderscheidt zich duidelijk van andere healingswijzen: de healer stuurt het genezingsproces niet en hoeft zelfs je probleem niet te kennen. Zo ontvang je de genezing die op dat moment het beste bij je past.
Reconnective Healing is geschikt voor alle leeftijden. Kinderen ervaren vaak meer zelfvertrouwen, een positieve verandering in hun relaties, studie en gezondheid.
Ook dieren en planten reageren positief.

De 'Reconnective' frequenties zijn voor het eerst hier aanwezig op aarde. Hun effectiviteit is aangetoond door praktijkervaringen, maar ook in wetenschappelijke laboratoria.

Lees meer over Reconnective healing en frozen shoulder

 

Een Reconnective Healing duurt zo'n 30 tot 45 minuten, exclusief het voor- en nagesprek. Reconnective Healing is ook mogelijk op afstand. Vaak zijn 1 tot 3 sessies voldoende.

Tijdens de sessie lig je gekleed op een behandeltafel, op je rug, je schoenen uit. Je wordt niet aangeraakt. Je ontspant, sluit je ogen, gaat met je aandacht naar binnen en geniet van de rust, in alle stilte.

Investering: 63 euro per sessie

Disclaimer: Er worden geen medische diagnoses gesteld of medische (be)handelingen verricht. De healings spreken zelfgenezende energieën aan. Je blijft zelf verantwoordelijk voor je eigen gezondheidszorg. 

(Een sessie kosteloos annuleren kan tot 48u vóór de afspraak.)

www.innerpoleposition.be | webdesign CtrlZ | © CtrlZ 2023