"You are not a drop in the ocean.
You are the ocean in a drop."

Rumi 

  

  

The Reconnection®

 


De energiebanen van ons lichaam waren ooit verbonden met een netwerk dat de aarde omringt, waardoor we ook verbonden waren met het universum. In de loop der tijden zijn wij losgeraakt van deze lijnen. Een persoonlijke Reconnectie verbindt je opnieuw met jezelf, de aarde en het universum. Ook worden DNA strengen opnieuw geactiveerd. Een Reconnectie geeft vaak een gevoel van diepe verbondenheid en thuiskomen, een versneld ontwikkelingsproces, inzicht in je persoonlijke levensbestemming, een betere gezondheid en spontane genezingen op allerlei gebied.

Het effect kan meteen duidelijk zijn, maar vaak duurt het even voor je volledig ervaart wat de Reconnectie voor je doet. Het Universum respecteert immers je eigen (vaak onbewuste) wil en tempo tot verandering.

Meer info vind je op de officiële website www.thereconnection.com.

Een reconnectie omvat 2 sessies van ± 45 minuten per keer, bij voorkeur op 2 achtereenvolgende dagen (max. 2 nachten tussen). De Reconnectie is een eenmalige beslissing in je leven, maar werkt levenslang door in alle niveaus van je Zijn! Hoewel niet noodzakelijk, kan je vooraf best minstens 1 Reconnective Healing ondergaan om je kanalen te zuiveren en te wennen aan de energie, zodat je je makkelijker kan openstellen.

Investering volgens internationaal tarief: 333 euro voor de 2 sessies.

www.innerpoleposition.be | webdesign CtrlZ | © CtrlZ 2023